Fotoworkshop

Naast dat u mij kunt inhuren als fotograaf, geef ik fotoworkshops en ben ik beeldcoach.

 

Fotografie workshop 'This is my life'. Het doel van deze workshop is dat jongeren door het maken van een fotoserie hun kijk op de wereld laten zien. Met deze beelden vertellen zij hun verhaal waarbij hun identiteit, 'wie ben ik en hoe wil ik gezien worden', centraal staat. Ze leren niet alleen naar zich zelf te kijken maar ook naar hun klasgenoten. Zo ontstaat er een interessante uitwisseling tussen leerlingen waarbij er meer onderling begrip ontstaat. Door fotografie leren ze elkaar op een andere manier kennen. Aan de hand van een korte uitleg over de basisprincipes van fotografie, kunnen de leerlingen zelfstandig aan de slag gaan. De workshop wordt op maat gemaakt, duurt 3 x 2 lesuren en kan worden afgesloten met een foto-expositie.

Geïnteresseerd in de fotografie workshop of wil je meer informatie?
Bel 06 - 249 420 69 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PDF brochure

 

Haal meer uit uw camera en uw foto's

Beter leren fotograferen, foto's leren bewerken, fotoboek maken, privécursus fotografie thuis, niranyana-fotografie
'Haal meer uit uw camera en uw foto's'
Fotografeert u graag, en wilt u nog mooiere en betere foto's maken? Of heeft u vragen over uw fototoestel? U wilt uw foto's leren bewerken of een fotoboek maken?
Dan is deze praktijkgerichte privé cursus misschien iets voor u.
Samen onderzoeken we uw wensen. Ik help u in uw eigen tempo stap voor stap op weg.

 

Cursus bij uw thuis

U leert thuis op een leuke en creatieve manier fotograferen. Achter uw eigen computer leert u uw foto's bewerken of een fotoboek maken.
U kunt aangeven op welke dag en welk dagdeel u graag les wilt hebben.

 

Prijs

De prijs voor twee uur cursus is € 45,-.

 

Contact

Wilt u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen? Ik ben te bereiken op 0343-518 366 of mobiel 06 – 249 420 69 en per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.