Beeldcoach

Wat is beeldcoaching

Wil je verder studeren, veranderen van baan, droom je om voor jezelf te beginnen of wil je een andere balans tussen werk en privé? Bij coaching staat jou vraag of wens centraal.
Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om je uit te drukken in woorden. Beeldcoaching helpt je om dit via beelden, verhalen, gedichten, muziek, voorwerpen etc. inzichtelijk te maken. Deze beelden zijn het aanknopingspunt voor ons coachingsgesprek. Beeldcoaching is een slagvaardige methode die je op een creatieve en interactieve manier inzicht geeft.


Ontwikkeling

Je krijgt inzicht in je ideeën, denkpatronen, overtuigingen en verwachtingen. Je onderzoekt alternatieven, kijkt naar de haalbaarheid van je coachingsvraag en wat je kunt doen om dit te bereiken.

 

Werkwijze

Mijn werkwijze is dat ik oplossings- en ontwikkelingsgericht coach. Ik stimuleer je bij het onderzoeken van je coachingsvraag, help je buiten je kaders te denken, zo ontdek je nieuwe mogelijkheden. Mijn stijl is praktisch, uitdagend, persoonlijk en met humor.

 

Beeldcoaching voor jongeren

In mijn ervaring als begeleider workshop fotografie (o.a ISH Amsterdam en Islamitische Universiteit Rotterdam), heb ik ontdekt dat veel jongeren zich gemakkelijker uiten wanneer ze vertellen vanuit beelden.
Daarom heb ik heb een methodiek ontwikkeld om jongeren via foto opdrachten inzicht te geven in onder andere factoren die hun schoolloopbaan belemmeren. Die kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld identiteit, acceptatie van zichzelf en anderen, onzekerheid over hun toekomst of problemen thuis.
Aan de hand van hun foto’s kom ik met de leerlingen in gesprek over zichzelf en hun verwachtingen en wensen voor de toekomst. Deze bewustwording opent voor hen nieuwe perspectieven.
 

 

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in beeldcoaching, of wil je meer informatie? Bel  06 - 249 420 69 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Tarief

Coaching is maatwerk, meestal bestaat het coachingstraject uit vijf tot zeven gesprekken van anderhalf uur. Het tarief voor coaching is € 75,- per gesprek. De gesprekken kunnen zowel overdag als 's avonds plaats vinden.

 

Over mijzelf

Mijn naam is Niranyana Jayamary, ik ben geboren in Sri Lanka en opgegroeid in Nederland. In 2012 heb ik de opleiding van coach afgerond bij het Europees Instituut (De Baak). Mijn werk als coach is gebaseerd op het op een speelse en dynamische manier benaderen van situaties. Daarnaast werk ik al ruim 12 jaar als fotografe en workshopbegeleider fotografie. In mijn autonome foto-projecten staan de mens en maatschappelijke thema's centraal.